Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri22g89kcal0g21.8g0g0g
Sokeri 22g89kcal0g21.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g360kcal0.2g87.4g0g0g
Valittu annoskoko403g180kcal0.1g43.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna201g90kcal0.1g21.9g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464