Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%25g70kcal7.2g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1072kcal108.4g13.4g64.4g0.8g
Valittu annoskoko403g536kcal54.2g6.7g32.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna201g268kcal27.1g3.4g16.1g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722