Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g117g432kcal5.3g36.2g29.2g4.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g44g84kcal8.3g0g5.7g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Maito, Kevyt58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa29g88kcal6.7g0g6.7g0g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1675kcal73.2g81.8g116g9.2g
Valittu annoskoko403g837kcal36.6g40.9g58g4.6g
Annoskoko puolitettuna201g419kcal18.3g20.5g29g2.3g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.2g14.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415