Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 146g41kcal3.3g4.2g0.3g3.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina117g280kcal8.1g44.7g7.4g3.5g
Oltermanni, perinteinen53g189kcal13.1g0g15.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)44g72kcal1.3g1.8g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1274kcal61.2g101.6g66.8g13.4g
Valittu annoskoko403g637kcal30.6g50.8g33.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna201g319kcal15.3g25.4g16.7g3.4g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282729