Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.2g0.3g4.1g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g59g175kcal15.2g0g12.9g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.3g7.1kcal0.3g0.5g0.2g1g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g749kcal42.6g47.4g42.8g12g
Valittu annoskoko403g375kcal21.3g23.7g21.4g6g
Annoskoko puolitettuna201g187kcal10.7g11.9g10.7g3g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213