Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 77g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%50g85kcal4.9g3.7g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g299kcal13g32.4g11.4g3.2g
Valittu annoskoko403g149kcal6.5g16.2g5.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna201g75kcal3.3g8.1g2.9g0.8g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849