Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Punajuuri 66g25kcal0.7g4.5g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g2.2g5.7kcal0.2g0.1g0.5g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste6.6g49kcal0g0g5.4g0g
Risottoriisi (Pirkka)44g145kcal2.9g35g0.2g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)22g10kcal0g2.4g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.9g1kcal0g0.3g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu110g66kcal1.1g4.9g4.4g0g
Aurajuusto27g93kcal5.5g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g811kcal22g98.6g37.6g4.6g
Valittu annoskoko403g406kcal11g49.3g18.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna201g203kcal5.5g24.7g9.4g1.2g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123