Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen187g62kcal6.2g9.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl75g255kcal10.5g41.9g5g8.2g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Culinesse (Flora), annos 10g6.2g29kcal0g0g3.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu81g102kcal8.9g0.2g7.3g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)40g48kcal0.2g12g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g1091kcal52.2g150.4g31.8g18.2g
Valittu annoskoko402g545kcal26.1g75.2g15.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna201g273kcal13.1g37.6g8g4.6g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96595