Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 112g360kcal30.1g0g26.9g0g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Maizena maissitärkkelys8.4g30kcal0.1g7.3g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska Eldorado110g22kcal1.3g3.8g0.1g1.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g973kcal65.2g31.4g65.6g7g
Valittu annoskoko403g487kcal32.6g15.7g32.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna201g243kcal16.3g7.9g16.4g1.8g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616