Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 42g42kcal0.5g2g3.4g0.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl22g195kcal0g0g21.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto209g584kcal39.6g0.1g45.9g0g
Purjosipuli 484g111kcal8.8g11.6g1g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 2168g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)625g863kcal131.3g0g37.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow334g83kcal3g16g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g4519kcal417g59.8g281.6g21.8g
Valittu annoskoko4020g2260kcal208.5g29.9g140.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna2010g1130kcal104.3g15g70.4g5.5g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836