Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1399kcal95g0g109.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1499g855kcal21g185.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g4642kcal236.2g377.8g236.2g0.8g
Valittu annoskoko4020g2321kcal118.1g188.9g118.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna2010g1161kcal59.1g94.5g59.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250