Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g2000g2200kcal460g0g36g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1250g1063kcal12.5g43.8g87.5g0g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g225g986kcal12.4g9.4g99.7g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g8842kcal985.4g161g448.6g17.8g
Valittu annoskoko4020g4421kcal492.7g80.5g224.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna2010g2211kcal246.4g40.3g112.2g4.5g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868