Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g75g255kcal15g0g21.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g9985kcal641.8g194.2g733.6g100.2g
Valittu annoskoko4020g4993kcal320.9g97.1g366.8g50.1g
Annoskoko puolitettuna2010g2496kcal160.5g48.6g183.4g25.1g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158