Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1669g5824kcal195.2g1209.8g23.4g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g834g1210kcal183.6g35g25g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g417g1022kcal75.1g2.5g79.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1001g203kcal6g38g3g14g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Basilika, tuore 33g9kcal1g0.4g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g17424kcal925g2580.4g356g33g
Valittu annoskoko4020g8712kcal462.5g1290.2g178g16.5g
Annoskoko puolitettuna2010g4356kcal231.3g645.1g89g8.3g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733