Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g2501g3252kcal425.2g27.5g160.1g0g
Sitruuna 100g750g270kcal4.5g45g8.3g0g
Lime, kuorittu, annos 50g125g45kcal0.8g2.8g1.4g3.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g38g120kcal0.4g29.3g0g0g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8040g7646kcal877.8g241.4g347.2g14.4g
Valittu annoskoko4020g3823kcal438.9g120.7g173.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna2010g1912kcal219.5g60.4g86.8g3.6g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263