Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1400kcal95g0g110g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1500g855kcal21g186g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8044g4644kcal236.2g378g236.4g0.8g
Valittu annoskoko4022g2322kcal118.1g189g118.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna2011g1161kcal59.1g94.5g59.1g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250