Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 20g64kcal2.9g3.6g2.6g7.4g
Vesi, vesijohtovesi 1261g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk720g193kcal4.3g38.2g1.4g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 612g466kcal11.5g94.9g1.2g6.1g
Paprika punainen 306g90kcal2.9g13.8g1.2g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli 99g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g720g1225kcal136.9g0g72g0g
Ketsuppi, Heinz90g93kcal0.8g21.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8046g4450kcal325.4g380g158.4g74g
Valittu annoskoko4023g2225kcal162.7g190g79.2g37g
Annoskoko puolitettuna2012g1113kcal81.4g95g39.6g18.5g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019