Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 960g125kcal10.8g9.4g1.9g11.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 560g765kcal15g136.2g12.8g19.7g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g320g106kcal12.8g8.3g2.2g4.8g
Paprika, punainen800g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Kurkku 880g96kcal4.9g12.3g0.9g6.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 320g1196kcal71.4g0g102.4g0g
Auringonkukkaöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g80g16kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8056g6927kcal244.2g416.4g462.8g116.4g
Valittu annoskoko4028g3464kcal122.1g208.2g231.4g58.2g
Annoskoko puolitettuna2014g1732kcal61.1g104.1g115.7g29.1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381