Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%25g62kcal3.7g0.8g5g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g7.2g4.3kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g326kcal13g20.8g21.2g4.8g
Valittu annoskoko403g163kcal6.5g10.4g10.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna202g82kcal3.3g5.2g5.3g1.2g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977