Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)45g30kcal6.7g0g0.3g0g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g50g60kcal4.1g2.8g3.5g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g1184kcal116.4g8.6g75.6g1.6g
Valittu annoskoko403g592kcal58.2g4.3g37.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna202g296kcal29.1g2.2g18.9g0.4g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641