Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka27g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g2.7g7.7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g63g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g308kcal23.2g29.6g10.4g1.4g
Valittu annoskoko403g154kcal11.6g14.8g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna202g77kcal5.8g7.4g2.6g0.4g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934