Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%50g85kcal3.5g0.7g7.5g1g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana806g598kcal50.4g29.6g30g7g
Valittu annoskoko403g299kcal25.2g14.8g15g3.5g
Annoskoko puolitettuna202g150kcal12.6g7.4g7.5g1.8g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475