Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Ruisjauho Pirkka120g366kcal11.6g73.2g2.4g18g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)65g208kcal9g37.7g2.1g8.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g20g28kcal2.8g2.8g0.7g9.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g3g12kcal0g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g1271kcal52.2g237.8g11.2g96.8g
Valittu annoskoko404g635kcal26.1g118.9g5.6g48.4g
Annoskoko puolitettuna202g318kcal13.1g59.5g2.8g24.2g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116040