Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g105g179kcal21g0g10.5g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.5g8.1kcal0g0g0.9g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1.5g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g553kcal46.4g35g23.6g4.4g
Valittu annoskoko404g277kcal23.2g17.5g11.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna202g138kcal11.6g8.8g5.9g1.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g4.3g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593