Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 208g58kcal4.7g6g0.4g4.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g83g283kcal1.7g2.5g29.1g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g21g77kcal5g0g6.5g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.1g2kcal0g0.4g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g69g111kcal17.4g0.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana807g1431kcal57.6g18g122.8g9.2g
Valittu annoskoko404g716kcal28.8g9g61.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna202g358kcal14.4g4.5g30.7g2.3g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096