Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1001g1392kcal190.2g0g70.1g0g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)976g391kcal16.6g80g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%501g851kcal34.5g7g75.1g10g
Tomaatti, tuore501g102kcal3g19g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8060g5979kcal502.4g296.4g298.6g69.8g
Valittu annoskoko4030g2990kcal251.2g148.2g149.3g34.9g
Annoskoko puolitettuna2015g1495kcal125.6g74.1g74.7g17.5g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475