Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1498g270kcal8.4g37.5g6g10.5g
Purjosipuli 499g114kcal9g12g1g10.5g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%250g624kcal37.5g7.7g49.9g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.2kcal0.2g0.3g0g0.5g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g72g44kcal1.8g6.2g7.7g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1498g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g125g150kcal4.1g6g12.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g35g0.6g1.7g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8060g3265kcal133.2g210g212.4g48.2g
Valittu annoskoko4030g1633kcal66.6g105g106.2g24.1g
Annoskoko puolitettuna2015g816kcal33.3g52.5g53.1g12.1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977