Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 701g228kcal3.1g24.2g4.9g23.1g
Sokeri 476g1933kcal0g475.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 53g178kcal0g43.4g0g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2802g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g4679kcal6.2g1087g9.8g47.6g
Valittu annoskoko4032g2340kcal3.1g543.5g4.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna2016g1170kcal1.6g271.8g2.5g11.9g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771