Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2989g1375kcal95.6g143.5g44.8g0g
Mannasuurimo tumma 299g924kcal30.5g177.5g5.4g16.4g
Kananmuna kuoreton 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g144g574kcal0g142g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai197g690kcal23.7g140.1g4.1g5.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g48g149kcal5.3g28.7g3.3g13.4g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g161kcal0g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g8685kcal392.4g1265.6g218.4g71.4g
Valittu annoskoko4032g4342kcal196.2g632.8g109.2g35.7g
Annoskoko puolitettuna2016g2171kcal98.1g316.4g54.6g17.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888