Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2407g435kcal13.5g60.2g9.6g16.9g
Vehnäjauho puolikarkea 241g826kcal24.5g168.5g2.9g8.4g
Kananmuna kuoreton 662g944kcal82.7g2g67.9g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki602g542kcal90.3g15g12g0g
Sipuli kuivattu 60g164kcal6.3g21.1g1g21.1g
Rypsiöljy 60g532kcal0g0g60.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g6884kcal434.6g533.6g307.2g92.8g
Valittu annoskoko4032g3442kcal217.3g266.8g153.6g46.4g
Annoskoko puolitettuna2016g1721kcal108.7g133.4g76.8g23.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470