Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl798g2715kcal16g24g279.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g798g2036kcal47.1g25.5g190.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3798g519kcal87.8g33.5g2.4g0g
Mango (tuore)798g535kcal4g122.2g2.4g16.8g
Mansikka 798g372kcal4g67.1g1.6g15.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g12671kcal317.8g623.6g953.2g64g
Valittu annoskoko4032g6336kcal158.9g311.8g476.6g32g
Annoskoko puolitettuna2016g3168kcal79.5g155.9g238.3g16g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758