-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g1401g350kcal18.2g56g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow526g131kcal4.7g25.2g1.6g0g
Paprika punainen 561g164kcal5.3g25.2g2.2g10.6g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)39g108kcal3.6g6.9g7.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g6216kcal598.8g236.6g311.2g25.2g
Valittu annoskoko4032g3108kcal299.4g118.3g155.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna2016g1554kcal149.7g59.2g77.8g6.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479