Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1219g4183kcal124.2g853.3g14.6g42.7g
Sokeri 797g3235kcal0g796.2g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow586g3223kcal5.3g5.3g351.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)234g295kcal25.8g0.7g21.1g0g
Piimä, rasvaton (Valio)469g150kcal15.5g21.1g0g0g
Mustikka metsä- 703g310kcal3.5g45g4.2g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g22874kcal351g3461g783g132g
Valittu annoskoko4032g11437kcal175.5g1730.5g391.5g66g
Annoskoko puolitettuna2016g5719kcal87.8g865.3g195.8g33g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105