Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g2107g4004kcal316.1g0g316.1g0g
Sipuli (kuorittu)632g171kcal8.2g30.3g1.3g10.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)702g422kcal7g31.6g28.1g0g
Korppujauho 351g1286kcal36.8g263.1g3.6g18.6g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 21g112kcal0.1g0.1g12.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g241kcal7.2g49.2g0.8g2.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 105g320kcal9.2g58.4g2g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g13123kcal770.8g865.8g729.4g93.6g
Valittu annoskoko4032g6562kcal385.4g432.9g364.7g46.8g
Annoskoko puolitettuna2016g3281kcal192.7g216.5g182.4g23.4g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857