Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)384g1229kcal73g57.6g76.8g0g
Kookosrasva (Cocos)1920g17088kcal0g0g1920g0g
Vispikerma, Milbona640g2304kcal12.8g17.3g243.2g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g256g1685kcal66.6g28.2g151g5.1g
Murot, Rice Crispies128g486kcal7.7g111.4g1.3g1.3g
Makeutusjauhe, Rainbow64g253kcal1.2g62.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly640g915kcal96g57.6g35.2g352g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g47919kcal514.6g668.4g4855g716.8g
Valittu annoskoko4032g23960kcal257.3g334.2g2427.5g358.4g
Annoskoko puolitettuna2016g11980kcal128.7g167.1g1213.8g179.2g
Arvot/100g100g594kcal6.4g8.3g60.2g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868