Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2313g3840kcal439.6g0g231.3g0g
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 661g424kcal21.2g31.9g23.1g0.1g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g99g265kcal8.4g50.8g1g13.3g
Chili paprika punainen66g26kcal1.3g5.9g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)132g264kcal0g63.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 496g622kcal54.5g1.3g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g11044kcal1056.6g332.2g601.2g35.8g
Valittu annoskoko4032g5522kcal528.3g166.1g300.6g17.9g
Annoskoko puolitettuna2016g2761kcal264.2g83.1g150.3g9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905