Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1690g12337kcal16.9g16.9g1352g0g
Sokeri 479g1945kcal0g478.7g0g0g
Leivinjauhe 38g66kcal2g14.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1502g5155kcal153.1g1051.6g18g52.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)263g576kcal0.8g139.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g40638kcal345.6g3521.6g2741g114g
Valittu annoskoko4032g20319kcal172.8g1760.8g1370.5g57g
Annoskoko puolitettuna2016g10159kcal86.4g880.4g685.3g28.5g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591