Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)797g215kcal10.4g38.2g1.6g13.5g
Kinkkusuikale, Portti1275g1594kcal216.7g5.1g89.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1594g383kcal28.7g47.8g8g30.3g
Keltuainen, 20g, annos 20g48g31kcal1.7g0.1g12g0g
Parmesan formaggio da pasta319g1457kcal127.5g0g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g7357kcal770g182.4g432g87.6g
Valittu annoskoko4032g3679kcal385g91.2g216g43.8g
Annoskoko puolitettuna2016g1839kcal192.5g45.6g108g21.9g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238