Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1872g10502kcal181.6g599g767.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g720g2448kcal14.4g21.6g252g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1440g8640kcal302.4g99.4g792g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g43180kcal996.8g1440g3623g0g
Valittu annoskoko4032g21590kcal498.4g720g1811.5g0g
Annoskoko puolitettuna2016g10795kcal249.2g360g905.8g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104