Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g176g601kcal36.9g0g49.2g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g959g1054kcal220.5g0g14.4g0g
Punajuuri 347g133kcal3.5g23.9g0.7g8.7g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g16g144kcal0g0g16g0g
Parsakaali brokkoli 395g138kcal18.2g7.7g1.2g9.9g
Katkarapu 479g328kcal69.2g0g5.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g18g49kcal3.5g0.9g3.5g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 959g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka320g1118kcal24.3g252.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g7351kcal760.8g604.4g187.6g50.4g
Valittu annoskoko4032g3676kcal380.4g302.2g93.8g25.2g
Annoskoko puolitettuna2016g1838kcal190.2g151.1g46.9g12.6g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790