Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g195g721kcal27.1g141.2g4.9g8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi 24g174kcal0.3g0.1g19.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 40g30kcal1.8g5.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8078g10695kcal931.4g435.2g580.6g33g
Valittu annoskoko4039g5348kcal465.7g217.6g290.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna2019g2674kcal232.9g108.8g145.2g8.3g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157