Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g149g523kcal17.9g106.1g3.1g4.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g100g179kcal14.9g20.9g4.3g43.8g
Rypsiöljy rainbow25g224kcal0g0g24.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g1893kcal70.6g258.4g65.2g96.6g
Valittu annoskoko404g946kcal35.3g129.2g32.6g48.3g
Annoskoko puolitettuna202g473kcal17.7g64.6g16.3g24.2g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330