Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl80g360kcal5.7g51.1g15.2g2.6g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g120g407kcal2.4g3.2g43.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g80g216kcal6.4g9.6g16g0g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Kinuskikastike 40g169kcal0.4g22.6g8.6g0g
Daim 56g11g61kcal0.4g6.7g3.6g0g
Liivatelehti, gelatiini3.4g12kcal2.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g3220kcal37.2g262.4g225g5.2g
Valittu annoskoko404g1610kcal18.6g131.2g112.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna202g805kcal9.3g65.6g56.3g1.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939