Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,3800g520kcal88g33.6g2.4g0g
Mango (tuore)800g536kcal4g122.4g2.4g16.8g
Mansikka 800g372kcal4g67.2g1.6g15.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g12696kcal318.4g624.8g955.2g64g
Valittu annoskoko4040g6348kcal159.2g312.4g477.6g32g
Annoskoko puolitettuna2020g3174kcal79.6g156.2g238.8g16g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758