Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow2040g2142kcal159.1g367.2g10.2g204g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]560g1890kcal67.2g0g207.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g8842kcal490g872.6g440.6g457g
Valittu annoskoko4040g4421kcal245g436.3g220.3g228.5g
Annoskoko puolitettuna2020g2210kcal122.5g218.2g110.2g114.3g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503