Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g333g1064kcal59.9g150.6g25.6g54.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1663g5819kcal232.8g1064g51.5g91.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g333g1031kcal56.5g179.6g9.6g43.2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1663g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl33g299kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g16426kcal698.4g2788.4g240g379g
Valittu annoskoko4040g8213kcal349.2g1394.2g120g189.5g
Annoskoko puolitettuna2020g4107kcal174.6g697.1g60g94.8g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910