Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g25g69kcal3.7g0.8g5.7g0g
Jasmiiniriisi, pirkka225g788kcal15.8g180.2g1.8g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)676g1399kcal101.4g14.2g102.7g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g11g3.4kcal0.1g1.2g0g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)23g16kcal0.1g2.1g0.9g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)406g324kcal67.3g0g4.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g406g82kcal2.4g15.4g1.2g5.7g
Tilli mauste11g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8083g5369kcal382g428g233g12g
Valittu annoskoko4041g2684kcal191g214g116.5g6g
Annoskoko puolitettuna2021g1342kcal95.5g107g58.3g3g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253