Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1281g896kcal204.9g0g3.8g0g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Paprika keltainen 272g82kcal2.6g13.9g0.5g5.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g160g43kcal2.1g7.7g0.2g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 1601g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 160g74kcal3.2g12.1g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g3302kcal496.2g105.6g82g38.2g
Valittu annoskoko4048g1651kcal248.1g52.8g41g19.1g
Annoskoko puolitettuna2024g826kcal124.1g26.4g20.5g9.6g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612