Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1600g384kcal28.8g48g8g30.4g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8096g11809kcal144.2g275g1139.8g92.2g
Valittu annoskoko4048g5904kcal72.1g137.5g569.9g46.1g
Annoskoko puolitettuna2024g2952kcal36.1g68.8g285g23.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750