Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.130g454kcal17.2g88.1g3.1g4.9g
Sokeri 57g229kcal0g56.4g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)116g38kcal3.8g5.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g50g359kcal0.5g0.5g39.9g0g
Neilikka, annos 4g1.3g4.8kcal0g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Siirappi 47g140kcal0g34.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g2481kcal44g377.6g86.6g12.6g
Valittu annoskoko405g1241kcal22g188.8g43.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna203g620kcal11g94.4g21.7g3.2g
Arvot/100g100g306kcal5.4g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450